Cornelis & partners
wordt
Vanbreda Cornelis

Cornelis & Partners Verzekeringen is de voorbije jaren uitgegroeid tot een gevestigde waarde in het Oost-Vlaamse makelaarslandschap. Vanuit ons kantoor in Merelbeke verzorgen 12 dynamische medewerkers uw verzekeringsdossier. Ook als u met een schadedossier geconfronteerd wordt, helpen wij u deskundig verder.

Om nog verder te kunnen groeien en u dezelfde hoogstaande dienstverlening te kunnen blijven garanderen, hebben we beslist ons aan te sluiten bij Vanbreda Risk & Benefits.

Vanbreda Risk & Benefits is de grootste Belgische verzekeringsmakelaar en toonaangevend als makelaar en risicoconsultant in de Benelux. Al 80 jaar levert Vanbreda oplossingen op maat aan zelfstandigen en particulieren. Naast verzekeringen en risicobeheer, is Vanbreda ook gespecialiseerd in groepsverzekeringen en pensioenplannen.

Deze verandering is dus goed nieuws. Wij zullen als onafhankelijk kantoor functioneren binnen de Vanbreda-groep, en we kunnen terugvallen op de expertise van de Belgische marktleider.

We zullen voortaan onder de vlag Vanbreda Cornelis varen. Wij blijven u bedienen vanuit ons kantoor in Merelbeke, en ook onze ploeg gedreven medewerkers blijft dezelfde. Met enthousiasme blijven zij u dezelfde dienstverlening leveren.

Philip Rokegem
Gedelegeerd bestuurder Vanbreda Cornelis

Didier Lapin
Gedelegeerd bestuurder Vanbreda Cornelis

Karien Cornelis
Bestuurder Vanbreda Cornelis