Zorgerloos
ondernemen

Analyse
ken uw klant

Als ondernemer probeert u dagelijks uw onderneming succesvol te sturen, het is daarbij ook van belang om een overzicht van de verzekeringsrisico’s te hebben en deze af te dekken. Cornelis & Partners brengt de risico’s in kaart en rolt een concreet plan van aanpak uit. In zo’n plan delen we de risico’s in in must haves en nice to haves. Zo kan elke ondernemer zorgeloos zich focussen op zijn kernactiviteit.

meer dan verzekeringen

Naast het indekken van uw risico’s houden wij ook rekening met thema’s zoals HRM beleid. In het verzekeringsaanbod kan dit meebekeken worden zodat uw werknemers optimaal omkaderd zijn en zij dit ook als een extra troef in het verloningspakket bekijken. Denken wij hierbij aan de groepsverzekering of een uitgebreide ongevallenpolis.

human resources
in de kijker

Cypberpolis

Cornelis & Partners is partner van CyberContract, de referentie in België voor het verzekeren van een cyberincident. In de alomvattende verzekeringspolis is er ook een unieke hotline gekoppeld. Hierdoor kan u als klant terugvallen op zowel IT als legal specialisten. Elk gemeld incident wordt beschouwd als een potentieel uitslaande brand, en daarom sturen zij hun spreekwoordelijk brandweerkorps liever een keer te veel dan een keer te weinig uit.  Hun IT specialisten ( The Security Factory ) komen dus direct en fysiek ter plaatse om u bij te staan en zo snel mogelijk tot een juiste diagnose en remedie te komen. 

cybertest

Op zoek naar een manier om uw bedrijf zelf eens een spiegel voor te houden....vooraleer een cyberincident dit doet ?  Investeer dan 15 minuten van uw tijd in onze gratis online cybertest. U krijgt aan het einde van de test direct een bijzonder volledige eindrapport waarmee u concreet aan de slag kan.  En uw privacy is 100% gewaarborgd...uw antwoorden zullen dus niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden

online offerte

Bereken hier hoeveel onze cyberverzekering zou kosten voor uw bedrijf.


in de kijker

digitaal ondernemersplatform

Als uw partner in verzekeringen wil Cornelis & Partners uw onderneming altijd snel en efficiënt informeren. Met die filosofie in het achterhoofd zijn we een key partner van Save Your Time geworden

Save Your Time is een uniek ondernemersplatform voor digitale consultancy. Het platform biedt o.a. informatie over werken met personeel, digitale boekhouding, subsidies en verzekeringen uiteraard. Net als de andere partners van Save Your Time heeft Cornelis & Partners een kwaliteitscharter ondertekend. Hierdoor engageren wij ons om snel persoonlijk, transparant en kwalitatief advies via de digitale weg te bieden.

onafhankelijk

Als verzekeringsmakelaar kunnen wij u in alle onafhankelijkheid de beste verzekeringsoplossing op de markt aanbieden. Wij werken met alle verzekeraars samen en zullen u op basis van een marktanalyse die verzekeraar voorstellen die beantwoordt aan uw noden en wensen.

vlotte afhandeling

Als u dan toch eens pech hebt, is een kordate aanpak van uw schadegeval noodzakelijk. Wij beschikken over een eigen schadedienst die steeds tracht om op korte termijn uw schadegeval te regelen.

U mag van ons een professionele begeleiding verwachten van de aangifte tot het afsluiten van de schade.