Bescherm
wat u
dierbaar is...

Een totaaloplossing die
aansluit op uw behoeften

Of u nu uw droomwagen, woning of de mogelijke veroorzaakte schade van uw net iets te enthousiaste kinderen wenst te verzekeren, bij Cornelis & Partners bent u aan het juiste adres om al deze risico’s in te dekken. Ons professioneel team zal voor u steeds een totaaloplossing aanbieden dat aansluit op uw behoeften.

in de kijker

Bent u een fervent fietser en wenst u zich optimaal te beschermen? Dan is een fietsverzekering zeker het overwegen waard! Een omnium voor uw fiets, pechbijstand, uw aansprakelijkheid of rechtsbijstand, het kan allemaal verzekerd worden voor uiterst interessante voorwaarden. Meer info? Klik hier

onafhankelijk

Als verzekeringsmakelaar kunnen wij u in alle onafhankelijkheid de beste verzekeringsoplossing op de markt aanbieden. Wij werken met alle verzekeraars samen en zullen u op basis van een marktanalyse die verzekeraar voorstellen die beantwoordt aan uw noden en wensen.

vlotte afhandeling

Als u dan toch eens pech hebt, is een kordate aanpak van uw schadegeval noodzakelijk. Wij beschikken over een eigen schadedienst die steeds tracht om op korte termijn uw schadegeval te regelen.

U mag van ons een professionele begeleiding verwachten van de aangifte tot het afsluiten van de schade.