Zorg dat u
het verschil
maakt...

Analyse
ken uw klant

Weten welke activiteit dat de klant verricht en een inzicht krijgen in zijn risico’s, vormt de hoeksteen van een gepersonaliseerd voorstel. Bij Cornelis & Partners geen blinde overname van de bestaande contracten of een gestandaardiseerd verzekeringsvoorstel, wij vertrekken steeds vanuit een risicoanalyse van de klant. Op die manier kan een totaalvoorstel aangeboden worden die ervoor zorgt dat de klant zonder zorgen zijn focus volledig op zijn activiteit kan leggen.

in de kijker

Als zelfstandige bent u dagelijks in de weer, maar wat als u arbeidsongeschikt wordt door ziekte of een ongeval? De wettelijke tussenkomst is zeer beperkt (kijk hier) waardoor het loonverlies vaak aanzienlijk wordt zodat uw koopkracht in gevaar komt. Daarom is het belangrijk om dit risico correct te laten afdekken via een arbeidsongeschiktheidsverzekering zodat u zonder zorgen door het leven kunt. Er zijn heel wat formules op de markt, maar vanuit onze expertise kunnen wij u steeds de meest optimale dekking voorstellen. Neem hiervoor vrijblijvend contact op.

onafhankelijk

Als verzekeringsmakelaar kunnen wij u in alle onafhankelijkheid de beste verzekeringsoplossing op de markt aanbieden. Wij werken met alle verzekeraars samen en zullen u op basis van een marktanalyse die verzekeraar voorstellen die beantwoordt aan uw noden en wensen.

vlotte afhandeling

Als u dan toch eens pech hebt, is een kordate aanpak van uw schadegeval noodzakelijk. Wij beschikken over een eigen schadedienst die steeds tracht om op korte termijn uw schadegeval te regelen.

U mag van ons een professionele begeleiding verwachten van de aangifte tot het afsluiten van de schade.